0592 700 297 info@zpnduurzaam.nl

Over ZPN Duurzaam

ZPN Duurzaam is een erkend installatiebedrijf voor duurzame oplossingen. Hierbij kunt u denken aan warmtepompen, laadpalen, thuisaccu’s en duurzame airconditionings (lucht-lucht warmtepompen).

Hiernaast plaatsen we ook zonnepanelen door samen te werken met ons zusterbedrijf Zonnepanelen Noord. We delen dezelfde panden, loodsen, werkstructuren en kwaliteitsnormen, waardoor we gestroomlijnd samenwerken.

Als klant merkt u hier niets van, maar bent u wel verzekerd van kwalitatieve duurzame installaties met optimale prestaties en besparingen. 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een advies op maat

De voordelen van ZPN Duurzaam

Kwaliteit en degelijkheid voor een betaalbare prijs

N

Erkend installateur

ZPN Duurzaam is een erkend installateur. We worden erkend door toonaangevende kwaliteitsregisters en beschikken over de juiste certificeringen.

Onze totaalservice

Standaard leveren we een totaalservice. We voorzien in het advies, aankoop, levering, installatie en montage. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit en betaalbaar

We geven eerlijk advies en leveren structureel kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met zorgvuldig geselecteerde A-merken behaalt u optimale prestaties.

ZPN Duurzaam is een erkend installateur voor duurzame installaties

Bij ZPN Duurzaam bent u ervan verzekerd dat uw duurzame installatie geïnstalleerd wordt door een erkend installateur. Hierdoor weet u zeker dat de installatie veilig en conform wet- en regelgeving wordt uitgevoerd.

Dit is belangrijk om de levensduur en prestaties van het systeem te garanderen. Daarnaast eisen veel leveranciers dat de installatie wordt uitgevoerd door een erkend installateur voor behoud van garantie.

ZPN Duurzaam is aangesloten en wordt erkend door:

  • Kiwa
  • InstallQ
  • Techniek Nederland
  • QBISnl
  • Sterkin DE ECHTE INSTALLATEUR
  • BLR 100

We zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de hoogste standaarden en wordt geoptimaliseerd voor optimale prestaties.

Kies voor vertrouwen en gemoedsrust, wetende dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd door erkende installateurs van een gerenommeerde partij.

Warmtepomp buitenunit

De kernwaarden van onze service

We gaan pas weg als u tevreden bent

Eerlijk advies

Onze adviseurs voorzien u van een eerlijk advies. Hierin maken we overzichtelijk hoeveel geld u kunt besparen met verschillende duurzame oplossingen.

Duidelijke planning

Standaard werken we met een duidelijke planning die we in samenspraak met u opstellen. Hierdoor weet u precies wat u mag verwachten en wanneer.

Afspraak is afspraak

Een afspraak is een afspraak en daarom komen we onze afspraken na. Geen smoesjes en uitloop van projecten, maar afspraken waar u op kunt bouwen.

Het verhaal achter ZPN Duurzaam

ZPN Duurzaam valt onder de ZPN Groep, waar ook Zonnepanelen Noord (gespecialiseerd in zonnepanelen) een dochteronderneming van is.

Bij ZPN Duurzaam geloven we in specialisatie om kwaliteit te leveren. Daarom zijn we gespecialiseerd in de installatie van complexere duurzame installaties zoals (hybride) warmtepompen, laadpalen, thuisaccu’s en duurzame airco’s (lucht-lucht warmtepompen).

Hiervoor zijn onze installateurs gecertificeerd om te mogen werken met F-gassen. Zoals het koelmiddel wat wordt gebruikt in warmtepompen.

Tegelijkertijd kunnen we uw woning of bedrijfspand voorzien van hoogwaardige zonnepanelen met een bewezen hoog rendement. Dit doen we door nauw samen te werken met de erkende zonnepanelen installateurs van ons zusterbedrijf Zonnepanelen Noord.

Hierdoor leveren we het complete plaatje aan duurzame oplossingen. Waarbij onze producten geleverd worden met een totaalservice en de installatie uitgevoerd wordt door onze erkende installateurs.

Hybride warmtepomp met cv ketel
Duurzame airco lucht-lucht warmtepomp

We werken met onze eigen installateurs

Bij ZPN Duurzaam werken we uitsluitend met onze eigen mensen. We zien dit  als een vereiste om onze kwaliteit te kunnen leveren en waarborgen.

Onze adviseurs hebben diepe kennis van onze producten en services en zijn in staat om op niveau te adviseren. U ontvangt een volledig adviesplan op maat, met daarin de bevindingen zoals kosten, besparing, terugverdientijd, levensduur en meer.

Daarnaast wordt de woning of het bedrijfspand geïnspecteerd, zodat alles gereed is voor de installatie. Denk bijvoorbeeld aan aanpassingen in de meterkast en het gereed maken hiervan voor 3-fase.

Onze erkende en geceritificeerde installateurs werken aan één project tegelijkertijd. Hierdoor kunnen ze de focus houden op het leveren van kwaliteit, zonder dat ze meerdere ballen tegelijk hoeven hoog te houden.

Als u aangegeven heeft tevreden te zijn over de installatie, wordt een nieuwe project toebedeeld. We gaan pas weg als u tevreden bent! Ook jaren na de installatie staan we klaar om u te helpen of onderhoud uit te voeren.

R

Gecertificeerde installateurs

R

Energiebesparende oplossingen

R

Korte wachttijden en snelle levering

ZPN Duurzaam staat voor kwaliteit

Bij ZPN Duurzaam vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren en onze klanten te ontzorgen. Hierdoor kunnen onze klanten zorgeloos verduurzamen en genieten van duurzame installaties met maximale prestaties en besparingen.

Voor elk product en service die we leveren, maken we gebruik van A-merken in combinatie met exclusieve kwaliteitsmaterialen voor de montage en installatie. Dit is belangrijk om de levensduur van de (hybride) warmtepomp, laadpaal of thuisaccu te waarborgen.

Als u een slimme laadpaal wilt laten installeren maken we gebruik van het toonaangevende merk Wallbox. Voor duurzame airco’s (lucht-lucht warmtepompen) leveren we merken zoals Mitsubishi, Daikin en Gree. Daarnaast leveren we (hybride) warmtepompen van merken zoals Daikin, Mitsubishi en Intergas.

Mocht u een specifiek ander merk wensen, dan kunnen we dit ook voor u installeren. Als het gewenste model duidelijke beperkingen heeft ten opzichte van andere modellen, stellen we u hier netjes van op de hoogte. 

Wallbox slimme laadpaal
Pelle Corman technisch directeur

Pelle Corman

Technisch directeur

Pelle Corman is de technisch directeur van ZPN Duurzaam en heeft meer dan 17 jaar ervaring in de installatietechniek. Pelle is verantwoordelijk voor de gehele montage, installatie, veiligheid en ontwikkeling van het bedrijf.

Techniek is de passie van Pelle en dagelijks houdt hij zich bezig met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van duurzame installaties. Hierdoor voorzien we onze klanten altijd van de nieuwste producten met de beste prestaties, zodat u zoveel mogelijk geld kunt besparen op de energierekening. 

Vrijblijvend advies op maat