0592 700 297 info@zpnduurzaam.nl

Airco Drenthe

Laat een professionele airco in Drenthe plaatsen, waarmee u zowel kunt verwarmen als verkoelen. ZPN Duurzaam is een erkend airco installateur gevestigd in Drenthe. We leveren split airco’s van de bewezen kwalitatieve merken Mitsubishi en Daikin.

Met onze airco service voorzien we in de aankoop, levering en installatie van airco’s in Drenthe. We leveren dus inclusief montage. Hiernaast zijn we beschikbaar voor onderhoud, reparatie of het bijvullen van uw airconditioning.

We leveren dus hoogwaardige airco’s in Drenthe die kosten- en energie-efficiënt kunnen verwarmen en koelen. Daarom is het ook een lucratieve oplossing om minder gas te gebruiken, of volledig van het gas of te gaan.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek op maat aan!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een advies op maat

Betrouwbaar en gecertificeerd airco installateur Drenthe

Laat uw airconditioning installeren door een gecertificeerd airco installateur in Drenthe. ZPN Duurzaam beschikt over alle benodigde certificaten om uw airco veilig en conform wetgeving te installeren.

We worden erkend door de volgende kwaliteitsregisters:

 • Kiwa
 • InstallQ
 • Techniek Nederland
 • QBISnl
 • Sterkin DE ECHTE INSTALLATEUR
 • BLR 100 gecertificeerd

Onze installateurs beschikken over de benodigde opleiding, ervaring en kennis. Ga niet zelf aan uw airconditioning sleutelen. Het apparaat bevat koelmiddelen en koelgassen, waar op de juiste manier mee omgegaan moet worden. Anders kan het schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid.

Tegelijkertijd is een professionele installatie noodzakelijk om aan de garantievoorwaarden te voldoen. Mocht er in de toekomst een onderdeel stuk gaan van de airco, dan wilt u wel aanspraak kunnen maken op garantie. Anders draait u zelf op voor de kosten.

Airco Drenthe

Onze professionele airco service in Drenthe

Geniet van onze airco service in Drenthe. De airconditioning wordt ook wel omschreven als een lucht-lucht warmtepomp. Een innovatieve oplossing om uw woning duurzaam te verwarmen en verkoelen.

N

Advies op maat

ZPN Duurzaam is een installatiebedrijf voor duurzame technische oplossingen. We kijken of uw woning geschikt is voor een airco, wat het gaat kosten en hoeveel u gaat besparen. Maar we adviseren ook over andere duurzame oplossingen zoals warmtepompen, thuisaccu’s en laadpalen.

N

De aankoop en plaatsing

We regelen de aankoop, levering en plaatsing van uw airco in Drenthe. De installatie en montage wordt voltooid door onze eigen installateurs. Alleen zo zijn we in staat onze kwaliteit te garanderen. Het plaatsen van een airconditioning is over het algemeen in één dag klaar.

N

Afterservice

Onze installateurs zorgen ervoor dat uw airco perfect wordt afgesteld. Hierdoor wordt er zo min mogelijk energie verbruikt om de ruimte te verwarmen. Hiernaast nemen we ruim de tijd om uit te leggen hoe alles werkt. Als lokale partij zijn we altijd in de buurt voor onderhoud en reparatie. 

Onderhouden en bijvullen van de airco in Drenthe

Ook voor het onderhoud van uw airco in Drenthe kunt u bij ons terecht. We komen langs om uw airconditioning grondig te reinigen, bij te vullen en onderhouden. Door tijdig onderhoud te plegen geniet u van de volgende voordelen:

 1. Luchtkwaliteit: wel eens verkouden geworden van de airco in een hotel? Dit komt door matig onderhoud. We reinigen verstopte en vervuilde filters, zodat bacteriën en schimmels geen kans krijgen.
 2. Levensduur: als het onderhoud wordt uitgevoerd door een kundig installateur, worden mankementen van kleine onderdelen al vroeg ontdekt. Door de onderdelen tijdig te vervangen voorkomt u dat er schade ontstaat aan de grote dure onderdelen. Hiermee verlengt de levensduur van de airco unit aanzienlijk.
 3. Efficiëntie: na verloop van tijd hopen stof en vuil zich op in de filters van uw airco en andere delen. Door deze ophoping van viezigheid moet de airco harder werken om hetzelfde resultaat te behalen. Hierdoor stijgt het verbruik en de energiekosten.

Na het plegen van onderhouden vullen we vaak ook het koelmiddel of koelgas bij. 

Onderhoud aan zwarte Daikin airco in Drenthe
Buitenunit van airco aan muur met ZPN Installaties werkbus

Airco reparatie Drenthe

ZPN Duurzaam repareert airco’s en lucht-lucht warmtepompen in Drenthe.

Heeft u het gevoel dat de prestaties achteruit gaan? Dan is het tijd om de airco te laten repareren.

Door tijdig reparaties uit te voeren verlengen we de levensduur van het apparaat. Hierdoor hoeft u geen nieuwe te kopen en bespaart u een hoop geld.

Wat kan er o.a. stuk gaan aan een airco?

 • Condensor spoelen: de condensor spoelen zitten in de buitenunit en kunnen verstopt raken. Hierdoor kan het systeem overhit raken, omdat de warmte niet afgevoerd kan worden.
 • Thermostaat: als de thermostaat niet meer werkt, kan het systeem de temperatuur in uw woning niet meer goed reguleren.
 • Ventilatormotor: als de ventilatie stopt met werken, wordt er geen lucht meer in uw woning rondgepompt. Vaak kan de motor gerepareerd worden, maar soms moet die volledig vervangen worden.
 • Lekken van koelmiddel: het koelmiddel wordt gebruikt om de lucht goed te koelen. Als dit lekt zullen de koelprestaties van het systeem geleidelijk afnemen. Alleen installateurs met een STEK certificering mogen werken met F-gassen.
R

Gecertificeerde installateurs

R

Energiebesparende oplossingen

R

Korte wachttijden en snelle levering

Daikin buitenunit aan muur van lucht-lucht warmtepomp

Luxe Mitsubishi, LG, Gree en Daikin airco’s in Drenthe

Bij ons kunt u terecht voor een Mitsubishi, Gree, LG of Daikin airco in Drenthe. We werken samen met deze merken omdat het echte pioniers zijn op het gebied van lucht-lucht warmtepompen.

De airco’s van Mitsubishi, LG, Gree en Daikin worden gemaakt van kwalitatieve materialen. Hierdoor gaan de units lang mee en leveren ze geweldige prestaties voor het verwarmen en koelen van de ruimtes.

Standaard wordt op een Mitsubishi airco 5 jaar lang garantie verleend. Dit is aanzienlijk hoger dan de wettelijk vastgelegde garantie van 2 jaar.

Als een producent bereid is de garantie te verlengen, dan is de producent zeker van de kwaliteit. Dit kunnen we dan ook beamen. Mitsubishi airco’s staan voor kwaliteit en degelijkheid.

Hiernaast heb je natuurlijk de Daikin airco. Ook deze units komen met een standaard garantietermijn van 5 jaar. Maar bij Daikin kan de garantie verlengd worden met nogmaals 5 jaar. Dit houdt in dat je welgeteld 10 jaar garantie op je lucht-lucht warmtepomp ontvangt.

Wilt u een Mitsubishi airco of lucht-lucht warmtepomp in Drenthe laten installeren? Vraag dan vrijblijvend advies aan!

Split airco inclusief montage Drenthe

ZPN Duurzaam levert split airco’s inclusief montage in Drenthe. We noemen het een split airco, omdat het zowel een binnen- als een buitenunit heeft.

Via de buitenunit wordt de lucht van buiten aangezogen. De warmte en energie wordt uit de lucht gehaald en extra kracht aangezet met de compressor. De warmte die hierbij vrij komt wordt gebruikt om de luchtstroom naar binnen te verwarmen. Hierdoor ontstaat er een lekker warm en constant binnenklimaat.

De split airco is dan ook één van de meest voorkomende lucht-lucht warmtepompen in de markt. Dit type airco levert uitzonderlijke prestaties met verwarmen, terwijl het ook nog eens zeer energiezuinig is.

Van de energie om te verwarmen, wordt 75% uit de buitenlucht gehaald. Slechts 25% van het totaal wordt aangevuld met elektriciteit.

Een zeer duurzame oplossing waarmee het gasverbruik geminimaliseerd kan worden. Vraag vrijblijvend advies aan voor een airco in Drenthe!

split airco inclusief montage Drenthe

Onze servicegebieden

Standaard leveren we airco's en andere duurzame oplossingen in de drie provincies van Noord-Nederland. Hieronder vindt u specifieke servicepagina's per plaats. Niet alle plaatsen worden benoemd. 

Vrijblijvend advies op maat