0592 700 297 info@zpnduurzaam.nl

Airco Emmen

Kies voor een kostenefficiënte, duurzame airco in Emmen waarmee u zowel kunt verwarmen als verkoelen. De installatie wordt uitgevoerd door ZPN Duurzaam, uw erkend airco installateur in Emmen.

We leveren airconditings van bekende merken zoals Mitsubishi, Daikin en Gree. Stuk voor stuk merken die bekend staan om hun hoge prestaties, lange levensduur en goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Het verwarmen en verkoelen gebeurt op basis van elektriciteit, hierdoor kunt u aanzienlijk minder gas verbruiken. Vraag een gratis adviesgesprek aan voor een energiezuinige airco Emmen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een advies op maat

Voordelen airco Emmen

Duurzame oplossing om te verwarmen  en verkoelen

Energiezuinig

De airco wordt aangedreven door een lucht-lucht warmtepomp. Hierdoor gebruikt u aanzienlijk minder stroom ten opzichte van de ouderwetse airconditioning. 

Combineer met zonnepanelen

Combineer uw airco in Emmen met zonnepanelen en verwarm en verkoel zonder extra kosten. U verbruikt minder gas, waardoor u bespaart op energielasten.

Één of meerdere ruimtes

Op één buitenunit kunnen één of meerdere binnenunits aangesloten worden. Hierdoor kunt u meerdere ruimtes energiezuinig verwarmen op basis van elektriciteit.

Erkend airco installateur Emmen

ZPN Duurzaam is de erkend airco installateur van Emmen. We beschikken over de juiste certificering om te mogen werken met F-gassen als koelmiddel, zoals fluorkoolwaterstoffen. Alleen een echte airco specialist, met de juiste certificaten, mag werken met F-gassen. Probeer het dus niet zelf.

We worden erkend door:

  • BLR 100
  • Kiwa
  • InstallQ
  • Techniek Nederland
  • QBISnl

Dit zijn stuk voor stuk kwaliteitsregisters die de echte airco installateurs onderscheiden van de eendagsvliegen. Onze installateurs zorgen voor een correcte installatie, zodat uw airco optimaal presteert en efficiënt werkt.

Een efficiënt systeem leidt tot lagere energiekosten en een langere levensduur van uw airco in Emmen. Tegelijkertijd zorgt het voor een heerlijk binnenklimaat, naar wens in te stellen.

Airco Emmen

Onze airco service in Emmen

Zorgeloos genieten van een airco

Gratis advies op maat

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen met een airco? Onze adviseur komt vrijblijvend langs op locatie voor advies en een offerte op maat.

Totaalservice

Zorgeloos genieten van uw airco in Emmen met onze totaalservice. We voorzien in de koop, levering, montage en installatie. Daarnaast geven we een duidelijke uitleg en we ruimen alles netjes op.

Afterservice

Na de plaatsing zullen we contact opnemen of alles naar wens is geweest. Op deze manier proberen we onze dienst continu te verbeteren. Hiernaast kunnen we eventueel onderhoud voor de toekomst bespreken.

Mitsubishi, Gree, LG en Daikin airconditioning laten plaatsen

Bij ZPN Duurzaam bent u verzekerd van een A-merk airco in Emmen. Zoals eerder benoemd, leveren we de merken Mitsubishi, Daikin, LG en Gree. Nadat we verschillende merken tegen elkaar hebben uitgetest, kwamen deze merken met de beste voordelen voor onze klanten.

De merken presteren het beste op gebied van prestaties, levensduur, prijs/kwaliteit, garantie en benodigde onderhoud. Standaard krijgt u bij een Mitsubishi of Daikin airco 5 jaar garantie. Daarnaast kunt u bij Daikin, tegen betaling, de garantie verlengen met nog eens 5 jaar. Bij een Gree airco is de garantie afhankelijk van het model, dit varieert tussen de 2 en 5 jaar.

We bieden per merk verschillende modellen aan, voor verschillende toepassingen. Denk aan een single split airco airco voor één ruimte. Of een multi split airco voor meerdere ruimtes tegelijk.

Bij ons bent u verzekerd van een A-merk airco in Emmen. Zodat u voor de lange termijn, zonder zorgen kunt genieten van een heerlijk binnenklimaat.

Airco in Emmen
buitenunit van Mitsubishi airco Emmen

Airco onderhoud Emmen

Naast de installatie kunt u ook bij ons terecht voor airco onderhoud in Emmen. Bij een duurzame airco, ook wel lucht-lucht warmtepomp, raden we aan om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren. 

  • Behoud van garantie: zonder tijdig onderhoud uit te voeren kan de garantie op uw airco komen te vervallen. Daarom raden we altijd aan om jaarlijkse een onderhoud uit te laten voeren in Emmen.
  • Levensduur: met tijdig onderhoud voorkomt u dat de bewegende delen van uw split airco vroegtijdig beginnen te slijten. Denk aan een compressor, ventalitoren, expansieventiel, schakelaars en relais.
  • Tijdig schoonmaken: Stof en pollen, virussen en bacteriën, huisstofmijt en huidschilfers kunnen zich ophopen in uw filters, verdampers en condensors. Hoe meer vuil er ophoopt in het systeem, hoe harder de onderdelen moeten werken voor hetzelfde resultaat. Dit gaat ten koste van de levensduur en de luchtkwaliteit. 
R

Gecertificeerde installateurs

R

Energiebesparende oplossingen

R

Korte wachttijden en snelle levering

Daikin airco buitenunit in Emmen

Airco in Emmen: Energie-efficiënt verkoelen en verwarmen

Met een energie-efficiënte airco in Emmen kunt u energiezuinig verwarmen en verkoelen op elektriciteit in plaats van gas. Onze airco’s zijn allemaal voorzien van een lucht-lucht warmtepomp. Hierdoor zijn ze niet te vergelijken met de ouderwetse airco’s.

De lucht-lucht warmtepomp maakt gebruik van koelmiddel om warmte uit de buitenlucht te halen. Als de buitenlucht langs de verdamper, gevuld met koelmiddel komt, dan wordt de warmte opgenomen door het koelmiddel. Het koelmiddel gaat van een vloeibare vorm naar gas en wordt door een compressor gehaald om de warmte te versterken. Deze warmte wordt vervolgens gebruikt om de luchtstroom naar uw woning te verwarmen.

Elke lucht-lucht warmtepomp komt met een coefficient of performance (COP). Als de COP gelijk is aan 5, dan kan het apparaat met 1 kWh stroom voor 5 kWh stroom aan warmte produceren.

Vraag advies aan voor een hoogwaardige airco in Emmen met een voordelige COP.

Veilig en vertrouwd een airco kopen in Emmen

Als u overweegt om een airco in Emmen te kopen, dan maakt u een investering voor de lange termijn. Dan wilt u over 8 jaar nog genieten van uw aankoop. Daarom raden we aan het werk goed uit te laten voeren door een gecertificeerd airco installateur.  

Met de totaalservice van ZPN Duurzaam kunt u voordelig een airco kopen, inclusief levering en installatie. Waarbij alle werkzaamheden van begin tot eind door onze vakmensen worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen we ook het onderhoud voor u uitvoeren. Mocht u in de toekomst tegen problemen aanlopen, dan staan wij klaar om u verder te helpen. Alle werkzaamheden onder één dak bij een geronommeerde partij. 

Bij ZPN Duurzaam leveren we kwaliteit voor een betaalbare prijs. We zijn wellicht niet altijd de goedkoopste, maar we zorgen dat het goed gebeurt voor een eerlijke prijs. Vraag gratis advies aan voor een topkwaliteit airco Emmen!

Airconditioning lucht-lucht warmtepomp

Veelgestelde vragen

Is de airco geschikt voor een thuiskantoor?

Ja, de airco is zeer geschikt voor een thuiskantoor. Als u thuis werkt, wilt u niet in de kou werken.

Dit houdt in dat de centrale verwarming van uw woning de hele dag aan staat. Er worden veel ruimtes verwarmd zonder dat dit nodig is. Door een duurzame airco op het kantoor te plaatsen, kunt u de specifieke ruimte verwarmen.

Daarnaast kunt u het kantoor tegelijkertijd verkoelen tijdens warme zomerdagen. Hierdoor kunt u altijd werken met het binnenklimaat wat voor u werkt. 

Wat kost een airco, inclusief montage?

De kosten voor een airco in Emmen, inclusief montage verschillen per merk, model en capaciteit. Daarom komen onze adviseurs altijd eerst vrijblijvend langs op locatie.

We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt de woning bekeken, zodat er een scherp geprijsde offerte op maat gemaakt kan worden.

Wat kost een airco aan stroom per uur?

Gemiddeld kost het 1kWh per uur om met een duurzame airco te verwarmen of verkoelen. Dit is een gemiddelde voor een split airco.

Tevens zijn er ook modellen die voor minder dan 1 kWh per uur kunnen verwarmen. Het daadwerkelijk stroomverbruik hangt af van het vermogen en de COP van het apparaat.

Is het voordelig om te verwarmen met een airco?

Ja, in veel gevallen is het voordeling om te verwarmen met een airco. Helemaal als u zelf stroom opwekt met zonnepanelen. U bespaart een hoop kosten voor gas, omdat u de woning verwarmd op basis van elektriciteit.

Veel huishoudens in Nederland zijn tijdens de hoge energieprijzen overgestapt op een airco om te verwarmen en verkoelen.

Dit is ook goed toepasbaar in woningen met mindere isolatie, waar een (hybride) warmtepomp onvoldoende rendement behaald. 

Vrijblijvend advies op maat