0592 700 297 info@zpnduurzaam.nl

Pelle Corman | Technisch directeur

Pelle Corman technisch directeur

Introductie

Mijn naam is Pelle Corman en ik ben technisch directeur en mede-eigenaar van ZPN Duurzaam. Met meer dan 17 jaar ervaring in de installatietechniek zet ik mijn kennis en ervaring in om de inwoners van Groningen, Drenthe en Friesland te helpen verduurzamen.

Dit gebeurt door middel van de diensten van het installatiebedrijf ZPN Duurzaam, waar we: (hybride) warmtepompen, airco’s, laadpalen, thuisaccu’s en groepenkasten installeren.

Binnen mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de gehele montage en installatie. Hiernaast ben ik verantwoordelijk voor de veiligheid en ontwikkeling van het bedrijf.

Techniek is mijn passie en hier besteed ik veel tijd aan. Denk aan het bijhouden van kennis, nieuwe innovaties en ontwikkelen tot me nemen en het praktiseren van deze kennis als erkend installateur.

Door middel van een uitgebreide interne opleiding wordt mijn kennis en dat van mijn collega’s intern gedeeld met onze installateurs. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide interne opleiding.

Hierdoor beschikken al onze installateurs over de juiste kennis en ervaring, alvorens ze werkzaamheden uitvoeren voor onze klanten.

Werkervaring, opleidingen, cursussen

Werkervaring

  • Service monteur bij Strukton Worksphere | 2009-2011: elektrotechnische service verlenen bij kleine projecten utiliteit en technische installaties van gebouwen.
  • Eerste monteur Elektrotechniek bij Stork | 2011-2021: storing en onderhoud monteur bij Friesland Campina. Alles betreft techniek.
  • Maintenance Technician bij Stork | 2017-2019: storingsmonteur en leidinggevende bij Friesland Campina, grote elektrotechnische projecten en PLC techniek.
  • Eigenaar installatiebedrijf | 2018 – 2022: ZZP’er installateur. Uitvoeren van verschillende installatie klussen, van zonnepanelen, airco’s, laadpalen tot verschillende bedrijfsinstallaties.
  • Installateur Zonnepanelen Noord | 2022 – 2023: zelfstandig uitvoeren van zonnepanelen installaties, vervangen groepenkasten, installeren laadpalen etc.
  • Hoofd installatie ZPN Duurzaam | 2023 – heden: verantwoordelijk voor gehele zonnepanelen- & airco montage en montage personeel. Verantwoordelijk voor veiligheid, innovatie en verbreding van duurzaamheid binnen ZPN Duurzaam/Zonnepanelen Noord.

Opleidingen

  • Noorderpoort, Elektrotechnische installaties niveau 2 – (2007-2009)
  • Noorderpoort, Eerste Monteur Elektrische Bedrijfsinstallaties niveau 2 – (2009-2012)

Cursussen

  • PLC Techniek: automatiseren van machines.
R

17 jaar ervaring

R

Specialist in duurzame techniek

R

Altijd de focus op kwaliteit

Techniek is mijn vak

Van jongs af aan had ik al de ambitie om in de installatietechniek te gaan werken. Wat mij hier voornamelijk aan interesseert is dat de techniek nooit stil staat. Constant is de techniek in ontwikkeling en zijn er nieuwe processen en innovaties die je tot je kunt nemen.

Dit maakt mij intrinsiek gemotiveerd om nieuwe kennis tot me te nemen. Waardoor het ook geen energie kost, maar juiste energie oplevert. De duurzame installatietechniek is constant aan het doorontwikkelen en nieuwe innovaties vormen een duidelijke trend.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat we als bedrijf constant op de hoogte zijn van de laatste technologieën. Enkel op deze manier zijn we in staat om onze klanten altijd het beste te leveren.

Een woning of bedrijf verduurzamen vraagt om een significante investering. Daarom wilt u als consument ook altijd de nieuwste technologie geleverd krijgen. Zodat u een optimaal rendement op de investering kunt behalen.

Kwaliteit is leidend

Ik ben van mening dat kwaliteit leidend moet zijn binnen een bedrijf. Daarom leggen we binnen ZPN Duurzaam hier de focus op. Dit doen we door te werken met exclusieve kwaliteitsmaterialen voor zowel de installatie als de montage.

Hiermee garanderen we een solide installatie met een lange levensduur. Als er problemen zijn dan komen we direct om dit op te lossen, maar we leggen liever een kwalitatief systeem aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Ook bij onze hybride warmtepompen, all-electric warmtepompen, lucht-lucht warmtepompen (airco’s) en overige producten en diensten zijn we zeer selectief welke merken we leveren. We leveren dan ook uitsluitend de merken die bewezen kwaliteit en rendement voor onze klanten behalen.

Verduurzamen is goed voor het milieu en klimaat, maar het moet ook goed zijn voor uw portemonnee. Daarom leggen we de focus op een goed rendement voor onze klanten.

Punctueel en afspraken worden nagekomen

Als persoon ben ik van mezelf punctueel, alles wordt goed gepland en afspraken worden nagekomen. Duidelijke communicatie, duidelijke afspraken en het nakomen hiervan zijn belangrijke kernwaarden. Deze kernwaarden zijn ook leidend binnen ZPN Duurzaam.

Elke dag zorgen we ervoor dat we de best mogelijke service aan onze klanten leveren. Ook voor u is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Wat u van ons kunt verwachten en wanneer. Daarom maken we een in samenspraak een duidelijke planning met afspraken hoe we het aan gaan pakken. 

De afspraken die we maken komen we na, zodat u hier geen hinder van ondervindt. Hiernaast zijn onze bussen gevuld met alle nodige gereedschap voor elke klus, zodat we nooit later terug hoeven te komen om het juiste gereedschap op te halen. Dit alles doen we zodat onze klanten een optimale ervaring hebben.

Vrijblijvend advies op maat