0592 700 297 info@zpnduurzaam.nl

Airco Assen

Kies voor een duurzame airco in Assen, met een lucht-lucht warmtepomp.

Hiermee kunt u een ruimte of uw woning op een energie-efficiënte manier verkoelen en verwarmen. 75% van de energie om te verwarmen wordt uit de buitenlucht gehaald en voor slechts 25% van de energie wordt stroom gebruikt.

Met onze totaalservice, regelen we alles van advies tot installatie. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen gecertificeerde airco installateurs. Vraag gratis advies op maat aan voor een airco Assen!

 

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een advies op maat

Airco Assen voordelen

Met onze airco in Assen geniet u van een aantal belangrijke voordelen:

  1. Kosten besparend: met onze moderne airco’s kunt u zowel verwarmen als verkoelen op elektriciteit. Hierdoor gebruikt u minder gas, waardoor u kosten kunt besparen.
  2. Goed te combineren met zonnepanelen: als u de elektriciteit zelf opwekt met zonnepanelen in plaats van inkoopt, bespaart u helemaal op de energierekening. Na de investering in zonnepanelen is het verwarmen en verkoelen voornamelijk gratis.
  3. Energie-efficiënt: via de buitenunit wordt warmte uit de buitenlucht gehaald en afgegeven aan de binnenunit. Omdat de warmte verplaatst en versterkt wordt, in plaats van opgewekt, is het energie-efficiënt.
  4. Verbeterde luchtkwaliteit: door de geavanceerde filters wordt de lucht in uw woning constant gezuiverd. Stof, pollen, virussen en bacteriën worden uit de lucht gehaald. Dit is positief voor mensen met een allergie.

Laat uw airco in Assen installeren door ZPN Duurzaam, uw erkend installateur.

airco Assen

Onze airco service in Assen

Totaalservice van advies tot installatie

Advies en offerte

Onze adviseur komt langs op locatie voor een vrijblijvend advies voor een airco in Assen. We adviseren ook over andere duurzame oplossingen. Op basis van uw wensen wordt een offerte opgesteld.

Levering, montage en installatie

De levering, montage en installatie wordt uitgevoerd door onze ervaren airco installateurs. Allemaal beschikken ze over de juiste opleiding(en) en certificaten, zodat alles correct en veilig wordt uitgevoerd.

Afterservice en onderhoud

Onze mensen gaan pas weg als u tevreden bent. We leggen alles netjes uit en laten alles netjes achter. Na de plaatsing kunnen we voor uw airco in Assen ook het onderhoud uitvoeren. Alles onder één dak.

ZPN Duurzaam is dé gecertificeerde airco installateur van Assen

Bij ZPN Installaties beschikken we over veel kennis en ervaring met de installatie van airco’s. We zijn een bekend airco installateur in Assen en zowel ons bedrijf, als onze installateur beschikken over alle benodigde certificaten.

ZPN Duurzaam wordt erkend door:

  • BLR 100
  • Kiwa
  • InstallQ
  • Techniek Nederland
  • QBISnl

Om te mogen werken met airco’s moet een installateur gecertificeerd zijn om te mogen werken met F-gassen. De koelmiddelen in de airco, waarmee de warmte uit de buitenlucht wordt gehaald, vallen onder F-gassen.

Dit zijn broeikasgassen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid en hierdoor in een gesloten circuit zitten. Alleen een airco specialist mag hier aanpassingen aan maken of de installatie uitvoeren.

Kies voor kwaliteit, zekerheid en veiligheid, laat uw airco in Assen door ZPN Duurzaam installeren. 

Airco in Assen

Airco onderhoud Assen

Met het juiste onderhoud gaat uw airco langer mee

Jaarlijks onderhoud

Jaarlijks onderhoud is nodig om de kwaliteit en prestaties van uw airco in Assen te behouden. Daarnaast stellen sommige leveranciers het als voorwaarde voor behoud van garantie. Ook de onderhoudsbeurt voeren we graag voor u uit.

Inspectie, reiniging en reparatie

Tijdens de onderhoudsbeurt inspecteren en reinigen we de onderdelen van de airco. Het koelmiddel wordt gecontroleerd en er wordt gekeken naar lekkages. Beschadigde onderdelen of onderdelen met slijtage kunnen tijdig vervangen worden om de levensduur te verlengen. 

Airco vullen of bijvullen

Het koelmiddel van uw airco in Assen zit in een gesloten circuit. Doorgaans hoeft dit niet bijgevuld te worden. Als er lekkage heeft plaatsgevonden, of bij specifieke reparaties kunnen we uw airco bijvullen. Dit betreft F-gassen, dus ga er niet zelf mee aan de slag. 

Muur met twee Mitsubishi buitenunits airco Assen

Waarom een Airconditioning van ZPN Duurzaam?

Als wij uw airco in Assen plaatsen, dan bent u verzekerd van kwaliteit. We leveren namelijk airco’s van toonaangevende merken zoals Mitsubishi, Daikin, LG en Gree. 

Deze merken zijn echte pioniers in de markt en blinken uit op het gebied van prestaties, duurzaamheid, garantie en prijs/kwaliteit verhouding. Hiermee zorgen we ervoor dat u echte kwaliteit in huis haalt waar u lang van kunt genieten. 

Bij ZPN Duurzaam is de klant altijd koning en dit zult u gelijk merken. We geven eerlijk advies en zijn ook duidelijk als uw woning minder geschikt is. We zetten de voor- en nadelen netjes voor u op een rij, zodat u zelf kunt beslissen. 

Daarnaast werken we met een strakke planning zodat we snel kunnen leveren. Afspraak is afspraak, van ons zult u geen smoesjes krijgen. Onze totaalservice voor een airco in Assen, leveren we voor een vaste scherpe prijs. Zonder verassingen achteraf. 

R

Gecertificeerde installateurs

R

Energiebesparende oplossingen

R

Korte wachttijden en snelle levering

Daikin airco buitenunit door ZPN Duurzaam

Waarom is verwarmen met een airco in Assen duurzaam?

Het verwarmen met een airco in Assen, is duurzaam omdat het gebeurt op basis van elektriciteit. Als u dit combineert met zonnepanelen, hoeven er geen fossiele brandstoffen verbrand te worden om te verwarmen. Bij de verbranding van fossiele brandstoffen komt veel CO2 vrij, wat vervuilend is en slecht voor het klimaat.

Tegelijkertijd maakt de lucht-lucht warmtepomp de airco ook heel energie-efficiënt. Afhankelijk van het model, is het systeem in staat om bij -10 tot -25 graden warmte uit de lucht te halen. Deze warmte wordt versterkt met een compressor en gebruikt om de luchtstroom naar uw woning te verwarmen. 

Maar dat is nog niet alles, onze duurzame airco’s hebben een COP en SCOP. Als de COP 5 is, dan kan er met 1 kWh stroom voor 5 kWh aan warmte geproduceerd worden. Vraag advies op maat aan voor een airco Assen met een hoge COP!

Veelgestelde vragen

Wat is het stroomverbruik van een airco per uur?

Het stroomverbruik van een airco per uur is afhankelijk van de capaciteit en de COP. Als u een airco in Assen heeft met een capaciteit van 5 kW. Dan is het energieverbruik maximaal 5 kWh per uur, mits het apparaat op volle toeren draait. 

Als de COP dan 5 is, dan hebben we voor 5 kWh aan warmte maar 1 kWh aan stroom nodig. Het verbruik per uur met een capaciteit van 5kW en een COP van 5 is dus gelijk aan 1 kWh per uur. 

Wat kost een airco, inclusief montage?

De kosten voor een airco, inclusief montage zijn afhankelijk van het merk, de capaciteit, en de moeilijkheidsgraad van de installatie. 

We geloven in maatwerk voor onze klanten, daarom komen we eerst langs om uw wensen op te nemen. Vervolgens maken we een offerte met het kostenplaatje voor de airco, inclusief leveren en installatie.

We plaatsen uw airco Assen met onze totaalservice. Een vaste prijs voor alle werkzaamheden van A tot Z. 

 

Vrijblijvend advies op maat