0592 700 297 info@zpnduurzaam.nl

Windturbine voor thuis

Met de kleine (mini) windturbine voor thuis, kunt u de onuitputtelijke bron van windenergie omzetten in groene stroom. Daarnaast kunnen we hem ook zakelijk plaatsen voor uw bedrijf.

Laat een moderne verticale windturbine installeren die thuis op het dak of elke vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De windturbine is geschikt voor het Nederlandse elektriciteitsnetwerk van 220V en 230V.

Bij voorkeur wordt deze duurzame oplossing op de plek geplaatst met de meeste wind. Dit kan ook uw tuin zijn. Daarnaast is de windturbine voorzien van 4 zonnepanelen in het onderstel, waardoor u extra groene energie opwekt.

Vraag vrijblijvend advies aan een laat een windturbine voor thuis installeren!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een advies op maat

Waarom een kleine (mini) windturbine voor thuis?

Pionier met windenergie

Groene energie opwekken

Met de combinatie van zon- en windenergie, kunt u duurzaam groene energie opwekken, vrij van CO2. Verklein uw ecologische voetafdruk.

Vibratievrij en stil

De windturbine voor thuis is vibratievrij en vrijwel geruisloos. Hierdoor kan het perfect bij uw woning geplaatst worden, zonder dat dit overlast veroorzaakt.

N

Flexibiliteit van locatie

De windturbine heeft een modern, compact design, waardoor het flexibel geplaatst kan worden in dorpen maar ook in de stad. Het integreert naadloos met de omgeving.

Waarom een windturbine thuis op het dak?

Met een windturbine thuis op uw dak, bent u een echte “early adopter” van windenergie voor particuliere groene stroom. Bent u een echte pionier op het gebied van duurzame energie? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in!

De wind waait ook, als de zon niet schijnt. Door een kleine windturbine met zonnepanelen te combineren, kunt u ook in de avond en nacht duurzame energie opwekken.

De windturbine voor thuis is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid. Tegelijkertijd produceert het apparaat minimale trillingen en geluidsoverlast waardoor het ook diervriendelijk is. Hier is rekening mee gehouden zodat dieren in de omgeving niet verstoord worden in hun natuurlijke gedrag. 

Hierdoor kan de windturbine zonder problemen voor de omgeving geplaatst worden in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

Dit in tegenstelling tot de reguliere windmolens, waarvan toch bekend is dat het een storende factor kan zijn voor bijvoorbeeld vogels. 

Kleine mini windturbine voor thuis

Onze totaalservice

Alle werkzaamheden onder één dak

Gratis advies op maat

Ontvang gratis advies en een offerte op maat voor een windturbine aan huis. Krijg antwoord op al uw vragen van een expert in duurzaamheid, die ook kan informeren over andere duurzame oplossingen.

Ontwerp en locatie

Om het maximale uit uw windturbine te halen, bepalen onze installateurs voor u de ideale locatie. De plek waar de meeste wind is en het meest constat, zodat u zoveel mogelijk groene energie opwekt. 

Levering en installatie

Bij ZPN Duurzaam voorzien we in de aankoop, levering en installatie. De montage en installatie wordt uitgevoerd door onze erkende installateurs, die werken conform wet- en regelgeving.

Verticale mini windturbine (220V, 230V) voor particulieren van Nederlandse makelaardij

Onze verticale mini windturbine met 220V of 230V aansluiting voor particulieren is uniek. Er zijn vele kleine windmolens, die hoog in de lucht geplaatst moeten worden en hierdoor veel ruimte in beslag nemen.

Naast dat het ruimte in beslag neemt, komt er veel geluid vrij en onstaat er slagschaduw. Dit is niet fijn voor omwonenende, maar ook niet voor de dieren.

Deze problemen zult u niet ondervinden met onze compacte windturbine, van Nederlandse makelaardij. Waarmee u tegelijkertijd de lokale economie van Nederland stimuleert, wat we niet onbenoemd willen laten.

De windturbine is 1,8 meter hoog en 1,14 meter breed en 1,14 meter lang. Laat u hem op het dak plaatsen, dan kan het zijn dat een vergunning vereist is. Dit is afhankelijk van het omgevingsplan in uw gemeente. 

Neem daarom even contact op met de lokale gemeente om dit kort te sluiten.

Verticale windturbine 220V 230V
Duurzame energie opwekken met windenergie

Is een compacte windturbine rendabel?

Nee, een compacte windturbine is niet rendabel en u moet het niet kopen om geld te verdienen. Als u een kleine windturbine laat plaatsen, dan is dit puur omdat u het klimaat en de natuur een warm hart toedraagt.

Daarnaast kunt u hierin investeren uit interesse, en de compacte windturbine als een ware blikvanger op het dak plaatsen. Wat voldoende reden is om te investeren, als dit valt binnen uw interessegebied.

Bij ZPN Duurzaam lopen we graag voorop, op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent ook dat we producten zoals de compacte windturbine aanbieden voor de “early adopters”. Uiteraard met een transparante tekst en uitleg over het rendement.

Enkel hierdoor zijn duurzame bedrijven, zoals de ontwikkelaar uit Nederland, in staat om verder te innoveren. Zodat het product in de toekomst wel rendabel geplaatst kan worden.

De windturbine is volledig recyclebaar

De windturbine is echt ontworpen met het oog op volledige duurzaamheid. We worden ons er steeds bewuster van, dat in de huidige consumptiemaatschappij veel materialen verspilt worden. 

Dagelijks worden er voor tonnen aan (on)gebruikte materialen weggegooid, terwijl deze producten wel degelijk geproduceerd worden. Waarbij de aarde toch stukje bij beetje vervuild raakt, met alle gevolgen van dien. 

Daarom is de compacte windturbine gemaakt van materialen die volledig gerecycled kunnen worden. Als de windturbine tegen het einde van de levensduur loopt, dan worden de materialen gedemonteerd en hergebruikt. 

Het is dus een volledig circulair product (op een klein gedeelte van de zonnepanelen na), waarmee u ook nog eens duurzame energie kunt opwekken.

Windturbine met zonnepanelen in grondplaat

Vrijblijvend advies op maat